ylapito-ja-seuranta3.jpg


Tehokas suunnitteluylapito-ja-seuranta.jpg

Oikeilla menetelmillä suunnittelutehtävien läpimenoaika lyhenee.
Tyypillisesti tämä lyhentää asiakasprojektien toimitusaikaa vastaavasti.

Tuotekehitys

Tehokas asiakastoimituksien suunnittelu vapauttaa resursseja tuotekehitykseen. Tuotteiden ominaisuudet paranevat, niiden tuotantokustannukset pienenevät.

Tuotanto

Hyvät ja virheettömät tekniset dokumentit mahdollistavat lyhyemmät läpimenoajat pienemmillä kustannuksilla.

Asennus

Virhekustannukset pienenevät kun kaikki toimitukseen kuuluva on asennuspaikalla oikea-aikaisesti. Rahtikustannukset on helppo optimoida kun toimitettavista komponenteista on tiedot saatavilla aikaisessa vaiheessa.

Jälkimarkkinointi

Varaosatoimitukset ja huollot on helppo järjestää kun on tiedossa täsmällisesti mitä asiakkaalle on vuosia sitten toimitettu. Usein juuri huollot ja varaosat ovat hyväkatteista kauppaa.

Taloushallinto

Varastoon sitoutunut pääoma on mahdollista minimoida, koska projekteihin ei tarvitse ”varmuuden vuoksi” varata ylimääräistä materiaalia. Samanaikaisten projektien materiaalitiedot mahdollistavat ostotilausten optimaalisen mitoituksen.

Myynti

Tarjouslaskenta on nopeaa ja osaltaan mahdollistaa nopeat tarjoukset. Tämä yhdistettynä nopeisiin läpimenoaikoihin suunnittelussa ja tuotannossa saattavat merkitä enemmän tilauksia tai parempaa myyntikatetta. Tai molempia.

OTA YHTEYTTÄ >>