ModulGuide

Kiinnostaako tuotteiden modulointi ja sen mukanaan tuomat hyödyt? Meiltä saat tietoa moduloinnin vaikutuksista ja sen tekemisestä.

Oletko järjestämässä yritystilaisuutta ja haluat sinne mielenkiintoisen esitelmän? Ota yhteyttä.

ModulGuide-palvelumme on kehitetty jakamaan tietoa tuotteiden moduloinnista. Luennot, esitelmät, artikkelit ja koulutus informoivat asiasta kiinnostuneita ja luovat pohjaa kehityshankkeiden onnistumiselle.

Luennot

Voimme osallistua järjestämääsi yritystapahtumaan pitämällä mielenkiintoisen ja ajatuksia herättävän luennon moduloinnista ja sen vaikutuksista esimerkkeineen.

Koulutus

Modulointiprojektiin toteuttamiseen tarvitaan useiden tahojen panostus. Hankkeeseen osallistuvien on hyödyllistä tietää mistä moduloinnissa on kyse, olla perillä hankkeen kokonaiskuvasta ja omasta osuudestaan siinä. Kehityshankkeeseen osallistuville tarkoitetut koulutuspakettimme varmistavat kehitysprojektin onnistumisen.

Mikroseminaari

Järjestämme yrityksessänne maksuttoman mikroseminaarin, jossa asiantuntijamme kartoittavat yrityksenne vastuuhenkilöiden kanssa tuotemoduloinnin vaikutuksia ja potentiaalia yrityksessänne. Mikroseminaari kestää pari tuntia ja teidän puoleltanne siihen osallistuu 3-5 suunnittelun, myynnin, tuotannon ja taloushallinnon avainhenkilöä. Lue lisää >>

Artikkelit

Tarvitsetko ammattilehteesi mielenkiintoisen artikkelin moduloinnista ja siihen liittyvistä kokemuksista? Ota yhteyttä niin järjestämme sisältöä julkaisuusi.