Asiakaskohtaisten CAD-sovelluksien kehittäminen

Huolimatta laajasta valmiiden AutoCAD/Inventor-sovelluksien valikoimasta saattaa joskus tuntua, että juuri sitä oikeaa ei tahdo millään löytyä. Silloin on hyvä tietää, että me Pivotassa olemme asiakaskohtaisten AutoCAD/Inventor- sovelluksien ammattilaisia. Olemme vuosien mittaan kehittäneet AutoFokusTM -systematiikan, jonka avulla erikoisemmankin sovelluksen kehittäminen sujuu. Eikä vain sovelluksen tekeminen. Osaamme myös analysoida tarpeet ennen sovelluksen kehittämistä. Ja tukea käyttöä. Ja paljon muuta.


AutoFokusTM Asiakaskohtaisen AutoCAD/Inventor-sovelluksen määrittely

 • sovelluksen laatu varmistuu
 • vähemmän virheitä ohjelmissa - enemmän tuottavuutta suunnittelutyössä
 • lyhyet läpimenoajat kehitystyössä
 • huomioonotettavia asioita ei unohdu
 • selkeä raportti määrittelystä

System AutoFokusTM:n mukaan tehty määrittely on tarkka kuvaus tulevasta sovelluksesta. Määrittely tehdään yhteistyössä asiakkaan kanssa. Asiakaskohtaisesti laaditut lomakkeet ja ohjeet helpottavat asiakkaan osuuden läpivientiä. Sovellus kuvataan systemaattisesti niin, että asioita ei unohdu eikä väärinkäsityksiä synny. Hyvä määrittely saa ohjelmointityön sujumaan nopeasti ja virheettömästi.


Sovellus

System AutoFokusTM -menetelmällä vaativatkin sovellukset syntyvät sovitussa aikataulussa. Pääset nopeasti hyödyntämään uutta työvälinettäsi. Oikein suunnitellulla ja toteutetulla sovelluksella saattaa työteho jopa 40-kertaistua verrattuna pelkkään AutoCAD-työskentelyyn.

AutoCAD/Inventor-sovelluksen tekeminen etenee seuraavissa vaiheissa

 1. Kerro meille mitä haluat. Voit kertoa toiveistasi vaikka puhelimitse. Parasta on, jos voit kuvata toiveesi kirjallisessa muodossa. Tällaisen kuvauksen pituus on 1-2 sivua. Jos haluat, saat meiltä ohjeet ja valmiin mallin tämän työvaiheen tekemiseksi.

 2. Antamasi kuvauksen ja keskustelujemme perusteella teemme Sinulle ehdotuksen sovelluksen kehittämisestä. Ehdotus sisältää sovelluksen toiminnan kuvauksen sekä aikataulu- ja kustannusarvion.

 3. Mikäli ehdotuksemme miellyttää, on vuorossa sovelluksen tarkempi määrittely. Määrittelyvaiheessa kuvataan kehitettävältä sovellukselta vaadittavat ominaisuudet ‘pilkun tarkkuudella’. Voit tehdä määrittelyn itse tai tilata työn meiltä. Ihan ilman omaa työtä et kuitenkaan selviä jälkimmäisessäkään tapauksessa. Tehtäväsi on osallistua määrittelykokouksiin ja toimittaa meille tarvittavia tietoja. Olemme kehittäneet tähän työvaiheeseen valmiin AutoFokus määrittelykonseptin, jonka periaatteita noudattaen saadaan mahdollisimman täydellinen ja virheetön määrittely tehtyä.

 4. Kun määrittelyraportti on valmis, voidaan aloittaa sovelluksen tekeminen. Yleensä sovelluksen kehittämisestä tehdään sopimus tilaajan kanssa. Pienemmissä projekteissa riittää tarjous-tilaus -käytäntö.

 5. Sovitun ajan kuluttua toimitamme sinulle kehitetyn, valmiiksi testatun AutoCAD/Inventor-sovelluksen.

 6. Mikäli kaikesta huolellisuudesta ja laadunvalvonnasta huolimatta toimittamassamme sovelluksessa olisi virhe, ei ole syytä huoleen. Sopimusehtojemme mukaan on toimittamillamme sovelluksilla rajoittamaton takuuaika. Kaikki myöhemminkin havaitut virheet korjataan viipymättä ja veloituksetta.

Katso: 

>> AsiakaskohtaisetCAD-sovellukset

>> Asiakaskohtaisten CAD-sovelluksien kehittäminen

Referenssit >>

Ota yhteyttä >>

authorized-2.png

.